Bij KleurMerk BV staat harmonie tussen het gebouw en de gebruiker centraal. De doelstelling die de opdrachtgever nastreeft in zijn visie ten aanzien van werk-, studie-, of genezingsprocessen is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Een goed Lichtontwerp, een uitgebalanceerd Kleurontwerp en een goed getoetst Materiaalontwerp dragen significant bij tot deze doelstellingen. Een ontwerp verdient een goede balans tussen aantrekkelijk, functioneel en duurzaam zijn. De toekomstbestendigheid in al deze facetten dient hierin te zijn geborgd.

    • ONTWERPSTIJL

De ontwerpen van Lleno de Color zijn divers van stijl, omdat elke opdracht verrassende en vernieuwende concepten oplevert. Door goed te luisteren naar de doelstellingen van de opdrachtgever en de balans te creëren tussen attractief en functioneel, ontstaan telkens unieke ontwerpen. Deze manier van werken kenmerkt onze stijl.

    • ARCHITECT OPDRACHTGEVER

ARCHITECT: Wij ontwerpen interieurs vanuit verschillende samenwerkingen. We vormen een efficiënt team met een architect. Waar interieurarchitecten vaak overlappen met een architect, vult KleurMerk vooral aan.
OPDRACHTGEVER: We vormen een effectief team met de opdrachtgever en de facilitaire dienst, zeker ook in renovatieprojecten. Vanwege onze multidisciplinaire achtergrond is de samenwerking constructief.

    • KENNIS VAN MATERIALEN

Onze materialenkennis van vloeren, wanden, plafonds, verlichting en meubilair is groot. We zijn goed op de hoogte van de consequenties die deze keuzes in de exploitatie met zich meebrengen. Ook de factor duurzaamheid wordt zorgvuldig meegewogen in onze ontwerpen en adviezen.

    • ONAFHANKELIJK

Wij ontwerpen onafhankelijk. Wij adviseren, leveren niet. Wij stellen een urenbegroting samen van onze ontwerp- en adviesuren, transparant. Wij werken samen met de opdrachtgever toe naar de keuzes. De opdrachtgever heeft en houdt zijn eigen inkoopproces en kan daarmee het meest effectief inkopen. Voor ons betekent dat een creatieve vrijheid waardoor we telkens weer die ene unieke uitstraling voor de organisatie kunnen behalen.

    • REFERENTIES

Na jaren projectervaring kan KleurMerk BV veel diversiteit laten zien. In de ontwerpen komt de afstemming van de wensen van de opdrachtgever en van de doelgroep tot uiting. De balans tussen kleur, licht en materiaal in het totale interieur is voelbaar en zichtbaar.

We nemen u graag mee in ons werk en nodigen u uit om samen naar uw project te kijken.?

Project: Stichting Cedrah Woon Zorg Centra
Locatie:Beth San, Moerkapelle
Architect: Atelier PRO
KleurMerk (Lleno de Color BV)::Interieur en Lichtontwerp
Fotograaf: KleurMerk BV

 

Project: Amsterdams Historisch Museum
Locatie: Amsterdam
KleurMerk (Lleno de Color BV):: Interieur­ en Lichtontwerp
Fotograaf: Vakblad P&I

 

Project: Meander Medisch Centrum Amersfoort
Architect: Atelier PRO
KleurMerk (Lleno de Color BV):: Interieuradviseur Vloeren, Wanden, Plafonds, Verlichting, Kleurgeving, Vaste Inrichting en overig Interieurontwerp Meubilair, Zon­ en Lichtwering, kindspeelplekken en losse inventaris.
Fotograaf: Dirk Verwoerd

 

Project: Sporthal Reeweg
Locatie: Dordrecht
Architect: Mooren en Scheen Architecten
KleurMerk (Lleno de Color BV):: Kleur­ en Materiaalontwerp
Fotograaf: Mooren en Scheen Architecten

 

Project: Sporthal Reeweg
Locatie: Dordrecht
Architect: Mooren en Scheen Architecten
KleurMerk (Lleno de Color BV):: Kleur­ en Materiaalontwerp
Fotograaf: Mooren en Scheen Architecten

 

Project: Stichting Amarant Verstandelijk Gehandicapten
Locatie:‘t Hooge Veer, Tilburg
Architect: Amarant Huisvesting en Bedrijfsdiensten
KleurMerk (Lleno de Color BV)::Interieur en Lichtontwerp
Fotograaf: KleurMerk BV