Lichtontwerp

Lichtontwerp

De ontwikkelingen in de verlichting naar LED zijn de afgelopen jaren snel gegaan. Tevens is er een groeiend inzicht in de gezondheidsaspecten van juiste verlichting. 

Met onze technische kennis enerzijds en gebruikerskennis anderzijds, zorgen wij als intermediair met recht voor ‘verlichting’.

Het verbaast ons dat er nog altijd veel lichtontwerpen geschreven worden door installatiebureaus en/of leveranciers. Zonder tussenkomst van u, de opdrachtgever. Het lijkt te voldoen aan alle eisen, maar voldoet het ook aan wat uw specifieke doelgroep nodig heeft?

Ontbreekt het u aan technische kennis om de juiste vragen te stellen en een goede beoordeling te doen? U bent niet de enige.

Wij ontzorgen u graag; vraag vandaag nog een gesprek aan.

Lichtontwerp

Bent u nog op tijd in het bouwproces?

De basis van het lichtontwerp wordt in een vroeg stadium van het project al vastgelegd. Bouwkundige en installatievoorzieningen zitten nu eenmaal vroeg in het bouwproces.  

Laat ons een quickscan doen of een lichtplan uitschrijven. Het bespaart u veel en voorkomt teleurstellingen achteraf. En nog belangrijker: u krijgt wat u echt nodig heeft. 

Liggen de kaders al vast?

Niet getreurd. Het komt vaak voor dat het lichtontwerp, tegen de tijd dat u er vragen over gaat stellen, al grotendeels is bepaald. 

Laat ons meekijken en bijsturen naar uw wensen en gebruik: wij zien de mogelijkheden die er zijn. Vraag een lichtplanbeoordeling aan!