Over kleurmerk

Creativiteit ligt aan de basis van elke vorm van architectuur. Wij creëren, maar niet om het creëren zelf. Dan waren we wel kunstenaar geworden. Wat we creëren moet een functie hebben en een doel nastreven. En het moet gerealiseerd worden. Want op een schetsontwerp van een bank, hoe mooi ook, kun je niet zitten.

Wij creëren binnen kaders die om te beginnen worden aangegeven door onze opdrachtgevers, die met hun gebouw een wens, een doelstelling hebben. En kaders die de voorwaarden van het eindproduct bepalen. Vandaar dat we ook het hele proces tot de realisatie begeleiden en bewaken. Tot aan de laatste schroef en de laatste lik verf. Binnen de kaders ligt de uitdaging.

Daarbij loopt duurzaamheid (van materialen) en de gezondheid van mensen als een rode draad door ons werk heen. Ruimte, licht en zuurstof: ze horen bij een inrichting als een tafel en een makkelijke stoel.

Stap je door onze deur, dan willen we eerst je verhaal horen. Wie je bent als organisatie, wat je precies veranderd wilt hebben en met welk doel. Alles om zo nauwkeurig mogelijk de opdracht uit te kunnen voeren. Dat we daar alles aan zullen doen, ontdek je vanzelf.

Nieuw project?

Klik op de knop hieronder en ontdek wat kleur voor jou kan betekenen.