Visie

Visie

Bij Studio Kleurmerk komen Interieur en Verlichting samen. Zo logisch!

Kleur, Licht en Materiaal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Geen interieurontwerp zonder goed lichtplan, geen goed lichtplan zonder een goed interieurontwerp. 

Ontwerpstijl

De ontwerpen van Studio Kleurmerk zijn divers van stijl en dat kan ook niet anders wat ons betreft. U ziet in ons portfolio niet onze handtekening maar die van onze opdrachtgevers.

Onze creativiteit komt tot leven door goed te luisteren naar uw doelstellingen. Voor elk budget, bij elke functionaliteit.

Zo gaan wij aan de slag en creëren telkens weer die ene, unieke uitstraling. Deze manier van werken kenmerkt onze stijl.  

Duurzaam inrichten

De factor duurzaamheid wordt zorgvuldig meegewogen in onze ontwerpen en adviezen. We zijn vaak initiatiefnemer in het hergebruik van materialen en meubelen. In veel van onze projecten hebben wij dit grootschalig gedaan. De resultaten zijn verrassend. Nieuw wordt nauwelijks onderscheiden van hergebruikt. Het voelt wel veel beter!

Tevens werken we,  daar waar het functioneel gezien kan, graag met natuurlijke materialen.  De warme en vriendelijke uitstraling ervan brengt een fijne sfeer. 

Kennis van materialen en exploitatie

Vanwege onze facilitaire achtergrond hebben wij uitgebreide kennis van bouwkundige afwerkingen waaronder vloeren, wanden en plafonds. Wij houden van ‘mooi’, maar als het niet schoongemaakt kan worden, dan laten wij het liggen. De exploitatie weegt bij ons even zwaar als de schoonheid van de keuzes.

De samenwerking

We vormen een efficiënt team met de architect. Waar interieurarchitecten vaak overlappen met een architect, vult Studio Kleurmerk vooral aan.

We vormen een effectief team met de opdrachtgever en de facilitaire dienst vanwege onze multidisciplinaire achtergrond.

 

Kennis van verlichting

Onze missie is ervoor te zorgen dat u grip krijgt op de complexe verlichtingsvraagstukken en uiteindelijk de juiste beslissing kunt nemen.

De ontwikkelingen van conventionele verlichting naar LED zijn afgelopen jaren snel gegaan. Tevens is er een groeiend inzicht in de gezondheidsaspecten ervan.

Daarbij is er over de hele wereld sprake van een explosief groeiend aanbod van armaturen en stuurmodules. 

De prijzen van armaturen lopen sterk uiteen en dat maakt het voor u als opdrachtgever niet eenvoudig om te beoordelen.

Tenslotte moet u uw vragen vaak stellen aan partijen die een commercieel belang hebben bij de in- of verkoop.

Met aan de ene kant onze technische kennis en aan de andere kant onze gebruikerskennis zorgen wij als intermediair met recht voor ‘verlichting’.

Onafhankelijk

Wij ontwerpen onafhankelijk en leveren niet de materialen, meubels of verlichting zelf.

Wij maken een urenbegroting van onze werkzaamheden voor u, helder en transparant. U  heeft en houdt zo uw eigen inkoopproces en kunt daarmee het meest effectief inkopen.

Voor ons betekent dat creatieve ruimte.